На Хмельниччині для посилення публічної безпеки в період карантину щодоби залучається 300 поліцейських

Фото: hm.npu.gov.ua

Для посилення публічної безпеки на території Хмельницької  області та контролю за дотриманням обмежувальних заходів в період карантину щодоби задіюється в середньому близько 300 працівників поліції.

Поліцейські несуть службу у складі мобільних груп, піших нарядів, автопатрулів, груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативних груп та на контрольно-перевірочних пунктах, які на сьогоднішній день встановлені у м. Нетішин та на кордоні Хмельницької і Чернівецької областей.

hm.npu.gov.ua

У Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Нетішині до охорони правопорядку також долучилися військовослужбовці Національної гвардії України.

Наразі зусилля правоохоронців зосередженні на проведенні роз’яснювальної роботи щодо обмежень, які стосуються пасажирських перевезень та функціонування торговельних і розважальних закладів.

hm.npu.gov.ua

Як зазначає заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський, у перші дні поліцейські, у разі виявлення порушень карантинних заходів попереджатимуть громадян про відповідальність, а вже з п’ятниці складатимуть протоколи на порушників і застосовуватимуть штрафні санкції.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне