На Хмельниччині ДТП за участю локомотива та легковика обійшлася без жертв

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Вчора, 1 квітня близько 18-ї години, в с. Олешин Хмельницького району на залізничному переїзді сталося зіткнення легкового автомобіля «ВАЗ 2106» та локомотива вантажного потяга. В результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. 

43-річний мешканець Хмельницького району на власному автомобілі намагався перетнути залізничний переїзд, ігноруючи заборонний світлозвуковий сигнал. В результаті транспортний засіб зіткнувся з локомотивом вантажного потягу сполученням «Гречани — Шепетівка». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика отримав розсічення м’яких тканин голови, йому була надана медична допомога без госпіталізації.

https://hm.npu.gov.ua/

За даним фактом складений адміністративний протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна».

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне