На Хмельниччині директора одного з комунальних підприємств викрили на отриманні хабаря

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами з обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції за процесуального керівництва обласної прокуратури задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди директором комунального підприємства однієї із об’єднаних територіальних громад Хмельниччини.

Зловживаючи службовим становищем, посадовець вимагав у одного з підприємців поставив вимогу 2 тисячі доларів США у якості винагороди за позитивне вирішення питання щодо передачі йому в оренду для використання у підприємницькій діяльності приміщень та земельної ділянки площею понад 20 га, які є об’єктами комунальної власності.

https://hm.npu.gov.ua/

Після одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 1,5 тис доларів США чиновника  затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом здійснюється досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з її вимаганням).

https://hm.npu.gov.ua/

Наразі вирішується питання щодо оголошення про підозру посадовцю та обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне