На Хмельниччині  горять  поля

На Хмельниччині горять поля
Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Минулої  доби рятувальники тричі виїжджали на  ліквідацію пожеж  на полях. Займання відбулись у Волочиському, Кам’янець-Подільському та Хмельницькому районах. Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Вчора, 10 серпня пожежники отримали повідомлення про те, що поблизу села Червоний Острів, що у Волочиському районі, горить стерня та післяжнивні залишки. Вогонь встиг поширитись на площу 2  га. Негайно до місця виклику прибули рятувальники. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки встановлюються.

Вже трохи згодом виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Про випадок повідомили з села Шпиченці, що у Хмельницькому районі. Ймовірна причина пожежі – занесення малокалорійного джерела запалювання.

І вже вночі Кам’янець-Подільським рятувальникам довелось ліквідовувати полум’я поблизу села Кам’янка. На площі 5 га горіла стерня та післяжнивні залишки. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки встановлюються.

Нагадаємо, що 9 серпня о 12:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Гусятин Чемеровецького району виникла пожежа приватного сінника. Вогонь міг перекинутись на поруч розташовані господарчі споруди.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне