На Хмельниччині горіли екскаватор та вантажівка з деревним вугіллям

Фото: ДСНС

На Хмельниччині вогнеборці 25 березня двічі ліквідовували пожежі транспортних засобів. На станції Дунаївці горіла вантажівка з причепом, у якому було деревне вугілля, а у Хмельницькому загорівся екскаватор.

Про це повідомляє головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

За інформацією рятувальників, о шостій годині ранку 25 березня до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу автомобіля MAN TGX 40 з напівпричепом із деревним вугіллям у селищі Дунаївці Кам’янець-Подільського району.

“На місце виклику одразу було спрямовано вогнеборців 12 Державної пожежно-рятувальної частини м. Дунаївці та бійців місцевої пожежної команди. Пожежу було ліквідовано. Ймовірна її причина — самозаймання деревного вугілля”, — йдеться у повідомленні ДСНС області.

Удень 25 березня, за кілька хвилин по 14:00 годині, на лінію “101” повідомили про пожежу екскаватора “САТ 434”, що знаходився на вулиці Геологів у Хмельницькому.

“За вказаною адресою прибуло чергове відділення 1 Державної пожежно-рятувальної частини. Було з’ясовано, що вогнем охоплено транспортний засіб на площі 10 кв.м. Вогнеборці пожежу ліквідували, попередньо її причина — несправність електричної системи екскаватора”, — повідомляють рятувальники.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне