На Хмельниччині горів житловий будинок

88
Фото: km.dsns.gov

Кам’янець-Подільський район: рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

7 травня о 19:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку в с. Гораївка Кам’янець-Подільського району.

На момент прибуття рятувальників 35 Державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с. Крушанівка будинок був охоплений вогнем на площі близько 180 кв.м. Завдяки оперативним та злагодженим діям, вогнеборцям вдалось швидко приборкати полум’я у тих розмірах, яких воно набуло на момент прибуття підрозділу ДСНС.

Пожежу локалізовано о 19:37 та ліквідовано о 19:41. Травмованих та загиблих на пожежі не виявлено.

Ймовірно, причиною пожежі стало порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів.

Нагадаємо, що вогнеборці ліквідували пожежу офісного приміщення. 3 травня о 01:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу офісного приміщення на території колишнього заводу «Термопластавтомат» на вул. Курчатова в обласному центрі. Невідкладно до місця події прибули рятувальники 1 Державного пожежно-рятувального загону. На момент прибуття  підрозділів пожежа поширилась на площу 3 кв.м.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне