На Хмельниччині керівника товариства заволодів бюджетними коштами на суму понад 110 тис грн

Фото: суд
Хмельницькою окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора товариства за фактом привласнення чужого майна, вчиненого шляхом зловживання службовим становищем, службового підроблення та використання підробленого документу (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України).
 
За даними слідства, під час виконання робіт з будівництва водогону в с. Вовча Гора Хмельницького району вартістю понад 2 млн грн, підрядник заволодів бюджетними коштами на суму понад 110 тис грн.
 
Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне