На Хмельниччині кіберполіція спільно з СБУ викрила зловмисника, який продавав налаштування до російського контенту

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

32-річний фігурант реалізовував програмне забезпечення з налаштованими плейлистами, яке надавало доступ клієнтам до онлайн перегляду телеканалів росії. Вказаний програмний продукт чоловік встановлював й налаштовував на SMART приставки та телевізійні пристрої на базі ОС Android.

Вартість послуги останній оцінював у 1700 гривень з одного абонента з подальшою абонентською оплатою раз у півріччя. 

В ході проведення обшуків за адресами ведення господарської діяльності фігуранта, а також в його оселі, було виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, що використовувалася у протиправній діяльності, списки власних абонентів, мобільні телефони.

https://hm.npu.gov.ua/

Кримінальне провадження по факту несанкціонованого доступу до перегляду споживачами телевізійних каналі розпочато за заявами представників дистриб’юторів українських та міжнародних телеканалів. 

Протиправну діяльність викрили співробітники відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області Департаменту кіберполіції спільно з слідчими Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області, працівниками обласного управління Служби безпеки України та окружної прокуратури міста Хмельницького.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне