На Хмельниччині ліквідовано чергову незаконну автозаправну станцію

У ході проведення операції «Акциз – 2019» співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області припинили роботу незаконної АЗС та вилучили з протиправного обігу партію підакцизних товарів.

Цього разу фіскали викрили протиправну діяльність жителя Хмельницького. Чоловік, не будучи зареєстрованим як фізична особа-підприємець та не маючи відповідних дозвільних документів, здійснював реалізацію пального із стаціонарної автозаправної станції на території обласного центру. Про це повідомляє прес-служба управління.

@sfs.khmelnytskyi

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено 10 тисяч літрів бензину марки А-95, 15 тисяч літрів дизельного пального, 15 тисяч літрів скрапленого газу загальною орієнтовною вартістю понад 830 тисяч гривень. А також 3 ємності з 2-ма автозаправними колонками. 

За вказаним фактом стосовно правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 164 КУпАП . Це порушення порядку провадження господарської діяльності.

@sfs.khmelnytskyi

До речі, у 2019 році на Хмельниччині це вже 8 факт викриття співробітниками фіскальної служби протиправної реалізації паливно-мастильних матеріалів.

Нагадаємо, що поблизу Летичева вантажівка деформувала дах АЗС. На автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка» 311 кілометр + 750 метрів, водій керуючи транспортним засобом МАN із напівпричепом перед початком руху не переконався в безпеці руху. І внаслідок цього напівпричепом деформував дах АЗС. В результаті ДТП автомобіль та будівля отримали пошкодження із матеріальним збитком. На винуватця пригоди патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 124 (за вчинення ДТП) КУпАП.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

2 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

3 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

3 дні тому