На Хмельниччині ліквідовано чергову незаконну автозаправну станцію

На Хмельниччині ліквідовано чергову незаконну автозаправну станцію автозаправну станцію автозаправна
Фото: @sfs.khmelnytskyi

У ході проведення операції «Акциз – 2019» співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області припинили роботу незаконної АЗС та вилучили з протиправного обігу партію підакцизних товарів.

Цього разу фіскали викрили протиправну діяльність жителя Хмельницького. Чоловік, не будучи зареєстрованим як фізична особа-підприємець та не маючи відповідних дозвільних документів, здійснював реалізацію пального із стаціонарної автозаправної станції на території обласного центру. Про це повідомляє прес-служба управління.

222

@sfs.khmelnytskyi

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено 10 тисяч літрів бензину марки А-95, 15 тисяч літрів дизельного пального, 15 тисяч літрів скрапленого газу загальною орієнтовною вартістю понад 830 тисяч гривень. А також 3 ємності з 2-ма автозаправними колонками. 

За вказаним фактом стосовно правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 164 КУпАП . Це порушення порядку провадження господарської діяльності.

5

@sfs.khmelnytskyi

До речі, у 2019 році на Хмельниччині це вже 8 факт викриття співробітниками фіскальної служби протиправної реалізації паливно-мастильних матеріалів.

Нагадаємо, що поблизу Летичева вантажівка деформувала дах АЗС. На автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка» 311 кілометр + 750 метрів, водій керуючи транспортним засобом МАN із напівпричепом перед початком руху не переконався в безпеці руху. І внаслідок цього напівпричепом деформував дах АЗС. В результаті ДТП автомобіль та будівля отримали пошкодження із матеріальним збитком. На винуватця пригоди патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 124 (за вчинення ДТП) КУпАП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне