Поблизу Летичева вантажівка деформувала дах АЗС

1
Фото: @khmelpolice

На автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка» 311 кілометр + 750 метрів, водій керуючи транспортним засобом МАN із напівпричепом перед початком руху не переконався в безпеці руху. І внаслідок цього напівпричепом деформував дах АЗС. В результаті ДТП автомобіль та будівля отримали пошкодження із матеріальним збитком.

За інформацією Патрульної поліції, на винуватця пригоди патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 124 (за вчинення ДТП) КУпАП. Матеріали вподальшому будуть направлені до суду.

Вкотре наголошуємо учасникам дорожнього руху на неухильному дотриманні ПДР.

Пам’ятайте, що згідно п.10.1 ПДР України перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.

Нагадаємо, що патрульні розшукали водія, який вчинив ДТП та зник з місця події. 29 січня на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на вулиці Разіна. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. Прибувши на місце події інспектори з’ясували, що невідомий водій керуючи автомобілем КАМАЗ із напівпричепом, рухаючись заднім ходом не впевнився в безпечності маневру та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Opel, після чого зник з місця події. Отримавши орієнтування на імовірного порушника, інспектори розшукали винуватця ДТП та оформили на місцевого мешканця 1957 року народження адміністративні матеріали:
✅ протокол за статтею 122-4 КУпАП за залишення місця ДТП;
✅протокол за статтею 124 КУпАП за вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Вкотре наголошуємо громадянам, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху та не порушуйте норми чинного законодавства. Нагадуємо, у разі причетності до дорожньо-транспортної пригоди водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб та залишатися на місці пригоди.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне