На Хмельниччині міні-трактор переїхав 64-річного чоловіка

1
Фото: hm.npu.gov.

Подія сталася вчора, 21 травня, близько 13.45 години в селі Сприсівка Дунаєвецького району. Про трагедію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Попередньо встановлено, що 64-річний місцевий житель рухався на власному міні-тракторі в напрямку центру села. Під час руху верхній одяг чоловіка потрапив на рухомі частини механізму трактора і його затягнуло під колеса.

Потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми і помер в кареті швидкої допомоги під час транспортування до лікарні.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі причини ДТП.

 Нагадаємо, що на Хмельниччині чоловік викрав із господарства автівку та скоїв на ній ДТП. 19 травня, працівники кримінальної поліції Старосинявського відділення поліції затримали 25-річного місцевого жителя, який викрав «ВАЗ 21099», скоїв на ньому ДТП та залишив місце події. І, як з’ясувалося згодом, ще й вчинив крадіжку грошей з господарства потерпілого.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне