На Хмельниччині минулої доби горіли торф, приватна лазня, житлові будинки та допоміжні споруди

Фото: km.dsns.gov.ua

За минулу добу вогнеборці Хмельниччині 8 разів залучалися до гасіння пожеж, що виникли з різних причин.

31 жовтня о 12:49 рятувальники отримали повідомлення про загоряння торфу в с.Масівці, що неподалік обласного центру. На момент прибуття вогнеборців 25 Державного пожежно-рятувального поста горіло 3 га торфу. До гасіння також залучалась місцева пожежна команда села Масівці. Пожежникам довелось докласти неабияких зусиль, аби зупинити полум’я, з чим їм вдалось впоратись лише о 17:30.

У той самий час загорілась допоміжна споруда в одному із домогосподарств села Великий Чернятин Старокостянтинівського району. Ймовірно, причиною загоряння стало порушення протипожежних правил при експлуатації електромережі. Пожежу ліквідовано силами підрозділу 19 ДПРЧ, проте вогонь таки встиг знищити 40 кв.м перекриття і покриття споруди.

km.dsns.gov.ua

Вже в ніч на 1 листопада спалахнула допоміжна будівля в приватному секторі міста Кам’янець-Подільський на Орининському шосе. Вірогідною причиною загоряння стало замикання електромережі. Пожежу оперативно ліквідували бійці 6 ДПРЧ.

Житлові будинки минулої доби палали у місті Шепетівка та селах Смотрич і Ямпільчик Кам’янець-Подільського та Чемеровецького районів відповідно. До прибуття підрозділів вогонь встиг дещо пошкодити перекриття й домашні речі. З пожежами, причини яких наразі з’ясовуються, вдалось швидко впоратись рятувальникам 21, 6 та 20 ДПРЧ.

А у с.Шибена Теофіпольського району в одному із приватних домоволодінь загорілась лазня, імовірно, через порушення правил монтажу печі. Пожежу приборкували бійці 36 ДПРП.

Ще одне загоряння довелось ліквідовувати рятувальникам 6 ДПРЧ у м. Кам’янець-Подільський на вул. Огієнка. Там, поки з невідомої причини, загорілось дерево. Вогнеборцям вдалось швидко впоратись із полум’ям та запобігти його перекиданню на поруч розташовані будівлі.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне