На Хмельниччині минулої доби поліцейські оперативно розшукали двох зниклих дітей

Фото: https://hm.npu.gov.ua

У Шепетівському районі зникла 6-річна дівчинка, а в Кам’янець-Подільському — 8-річний хлопчик. Правоохоронці оперативно прибули на місце події і розшукали зниклих дітей.

Дещо курйозна подія сталася вчора у Шепетівському районі. Близько 11.48 години на лінію «102» звернувся 33-річний житель села Лавринівці і повідомив, що у невідомому напрямку зникла його 6-річна дочка. Спочатку батьки самотужки шукали дівчинку по довколишніх вулицях, але це не дало результату.

На місце події одразу прибув поліцейський офіцер громади Олександр Козачук. Правоохоронець почав опитувати усіх членів сім’ї, оглядати приміщення, і виявив дівчинку… за меблями. Як з’ясувалось, вона гралася з братиком у хованки. Сховалась і заснула, та не почула, як її шукають.

Цього ж дня близько 16.50 години до Кам’янець-Подільського відділення поліції звернулась 59-річна жителька села Демшин, яка повідомила, що з дому втік її 8-річний онук. Хлопчик має певні проблеми зі здоров’ям, тож дуже важливо було розшукати його у найкоротші терміни. На місце події невідкладно прибуло керівництво райвідділу та більша частина особового складу підрозділу. Пошуковою операцією особисто керував начальник ГУНП Анатолій Щадило. 

https://hm.npu.gov.ua

Працівники поліції взялися «прочісувати» усі сільські вулиці та прилеглий ліс. За кілька годин хлопчика знайшли у тому таки лісі. На щастя, живого і неушкодженого. Дитину повернули схвильованій бабусі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне