На Хмельниччині минулої доби у ДТП травмувалось 5 осіб, серед яких 1-річна дитина

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

У Кам’янці-Подільському мотоцикл зіткнувся з легковим автомобілем, а в с. Соколівка на Ярмолинеччині — «ВАЗ» із екскаватором.

Так, 7 вересня близько 12.45 години в Кам’янці-Подільському на перехресті вулиці Пушкінської та проспекту Грушевського 23-річний житель с. Жванець, керуючи мотоциклом «Форте», зіткнувся з автівкою «Фольксваген Амарок» під керуванням 35-річної місцевої жительки.

У результаті ДТП водій мотоцикла та його 18-річний пасажир отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до Кам’янець-Подільської міської лікарні.

Цього ж дня близько 20.45 години в с. Соколівка на Ярмолинеччині на автодорозі «Житомир — Чернівці» «ВАЗ 2106» під керуванням 24-річного жителя с. Соколівка зіткнувся з екскаватором «ЮМЗ», який рухався в попутному напрямку.

https://hm.npu.gov.ua/

У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ», його 24-річна дружина та 1-річний син отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до Ярмолинецької багатопрофільної лікарні.

В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне