На Хмельниччині минулої доби виникло 6 пожеж, одна з яких виявилась смертельною

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Упродовж доби 5-6 жовтня вогнеборцям Хмельниччини довелося 6 разів залучатися до гасіння пожеж різного роду.

Приватні допоміжні споруди горіли у селах Вербка Летичівського та Єлізаветпіль Теофіпольського районів, а також в обласному центрі, що сталася, ймовірно, через підпал. З цими загоряннями оперативно впорались бійці 15 ДПРЧ, 36 ДПРП та групи спеціальної пожежної техніки.

А вже в ніч на 6 жовтня в с. Клинове Городоцького району, вірогідно, через закорочення електромережі спалахнуло в житловому будинку. Під час гасіння було виявлено тіло 83-річного власника без ознак життя. Пожежу ліквідовано силами вогнеборців 38 ДПРП та МПК с. Лісоводи.

Ще один житловий будинок горів у с.Мшанець Старосинявського району. До загоряння, імовірно, призвела необережність із вогнем. Рятувальникам 34 ДПРП та команді ДПД с. Цимбалівка вдалося швидко подолати вогонь на площі 45 кв.м та запобігти його поширенню.

О 03:33 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу легковика в смт Білогір’я. На момент прибуття підрозділу 24 ДПРП автівка VOLKSWAGEN TIGUAN була охоплена полум’ям, проте вогнеборці оперативно приборкали вогонь, не допустивши його розповсюдження на впритул розташовані споруди.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне