На Хмельниччині облаштували місця для купання

Фото: https://podillyanews.com/

У червні на водоймах Хмельницької області загинуло 15 осіб, з них четверо – діти. Як свідчить статистика, всі випадки зареєстровані у місцях, які не пристосовані для масового відпочинку та купання.

На території Хмельниччини визначено 13 місць масового відпочинку на водних об’єктах: у містах Хмельницький, Ізяслав, Славута, Полонне, Нетішин, Старокостянтинів, Красилів та Хмельницькому (с. Пашківці), Летичівському (с. Головчинці), Кам’янець-Подільському (с. Гораївка, с. Велика Слобідка) і Новоушицькому (с. Рудківці) районах.

Облаштуовують місця відпочинку в містах Городок, Волочиськ та с. Колодіївка Кам’янець-Подільського району (база відпочинку «Теремки»).

Обстежено 13 пляжів з виготовленням відповідних документів та виставлено рятувальні пости у містах Красилів, Хмельницький, Старокостянтинів, Полонне, Ізяслав, Славута, Нетішин, в с. Пашківці Лісогринівецької ОТГ та частково в Кам’янець-Подільському районі (ПП «Вілла Дві Ріки» с. Велика Слобідка, табір відпочинку «Бакота», с. Гораївка, база відпочинку «Теремки» с. Колодіївка).

Джерело: Поділля News

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне