На Хмельниччині перед судом постане 34-річний водій, що спричинив ДТП з летальними наслідками

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Експертиза показала, що винуватець ДТП перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. У результаті аварії його 40-річний пасажир загинув. За скоєне чоловікові загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня цього року близько 18:30 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква» поблизу смт Гриців, що на Шепетівщині.

34-річний водій автомобіля «Опель Вектра», житель смт Гриців, допустив зіткнення з автівкою «Ніссан», за кермом якої перебувала 44-річна жителька Рівненщини. 

Внаслідок аварії один з пасажирів автомобіля «Опель» загинув на місці події. Водій та двоє пасажирів цієї ж автівки отримали серйозні травми. Водійка та двоє пасажирів автомобіля «Ніссан», серед яких 69-річна пенсіонерка, також отримали тілесні ушкодження.

Експертиза показала, що водій автомобіля «Опель» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області вже завершили досудове розслідування за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду. За скоєне підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне