На Хмельниччині перед судом постане група зловмисників, які скоїли розбійний напад на 80-річну пенсіонерку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

За скоєне трьом жителям Рівненської області може загрожувати до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі обвинувальний акт за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України вже скеровано на розгляд суду.

Нагадаємо, подія сталась 24 грудня 2022 року в одному із сіл на Славутчині. Троє зловмисників проникли до будинку пенсіонерки, зв’язали її та почали бити, вимагаючи гроші. Зрештою, вони знайшли сховок із заощадженнями, в якому було більше 130 тисяч гривень і 200 євро, забрали все, після чого поспішно покинули будинок. Пенсіонерку зв’язаною залишили напризволяще. 

https://hm.npu.gov.ua/

Жінці таки вдалося вивільнитись. Наступного дня вона все розповіла старості села, який і викликав поліцію. Оперативники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області разом з колегами із Шепетівського райуправління поліції та слідчими одразу почали відпрацьовувати всю наявну інформацію і згодом з’ясували, що до розбійного нападу можуть бути причетні мешканці сусідньої Рівненської області.

https://hm.npu.gov.ua/

2 січня 2023 року співробітники поліції Хмельниччини разом з рівненськими колегами за силової підтримки спецпризначенців затримали трьох нападників на території сусідньої області. 

Наразі слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне