На Хмельниччині перед судом постане посадовець Держекоінспекції

111
Фото: hm.npu.gov.ua

На Хмельниччині справу відносно начальника відділу Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, який одержав хабар в сумі 15 тисяч гривень направлено до суду. Про це повідомляє прес-служба  Управління захисту економіки в Хмельницькій області. 

У квітні поточного року було задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди посадовцем Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області.

За не накладення штрафних санкцій за виявленні порушення чинного законодавства під час проведення перевірки, а також не проведення перевірок упродовж 2019 року, посадовець вимагав та одержав від суб’єкта господарювання неправомірну вигоду в сумі 15 тисяч гривень.

Затримали фігуранта під час одержання обумовленої суми хабара.

За результатами досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів у вчиненні вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено для розгляду до суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне