На Хмельниччині під час одержання неправомірної вигоди викрито працівника поліції (ФОТО)

Фото: khmel.gp.gov.ua
Прокуратурою Хмельниччини спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується цілеспрямована робота з виявлення корупційних правопорушень та притягнення винних до відповідальності.
 
За процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області слідчими слідчого управління територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, у взаємодії зі співробітниками управління Служби безпеки України в області та Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, в результаті проведених негласних слідчих (розшукових) дій, задокументовано факт одержання неправомірної вигоди керівником одного із секторів територіального відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.
 

khmel.gp.gov.ua

 
Встановлено, що, використовуючи своє службове становище, посадова особа, поставила вимогу надати їй неправомірну вигоду в розмірі 1500 доларів США за не перешкоджання у здійсненні підприємницької діяльності та повернення вилученої піротехніки.
 
Учора, 16 січня, зловмисник повторно пред’явив вимогу про надання неправомірної вигоди та одержав від підприємця чергову частину коштів у розмірі 500 доларів США.
 
Після цього зазначену особу викрито «на гарячому» та затримано у порядку ст. 208 КПК України.
 
За вказаним фактом здійснюється досудове розслідування за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).
 
На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
 
Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання викритій особі запобіжного заходу.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне