На Хмельниччині підбили підсумки ще одного проекту community policing

2
Фото: hm.npu.gov

У Хмельницькій облдержадміністрації в рамках реалізації вищезазначеного проекту відбувся підсумковий «круглий стіл» . Його тема:  «Проблеми та шляхи вдосконалення організації діяльності дільничних офіцерів поліції на місцевому рівні». Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

1

hm.npu.gov

Проект «Адвокаційна кампанія у сфері організації діяльності дільничних офіцерів поліції на місцевому рівні» реалізується в області громадською організацією «Агенція сталого розвитку «АСТАР». Також у співпраці з поліцією в межах проекту Центру політико-правових реформ “Посилення ролі громадянського суспільства у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади». Відбувається це все за підтримки Європейського Союзу.

Основна мета проекту — аналіз діяльності дільничих офіцерів поліції. І, звісно, визначення, які якісні та кількісні зміни відбулися в діяльності після реформування.

3

hm.npu.gov

Для з’ясування тих змін, які відбулись у діяльності дільничих, громадськими активістами було проведене незалежне інтерв’ювання керівників об’єднаних тергромад, представників освіти. А також самих дільничих офіцерів поліції.

Опитування проводились у трьох об’єднаних тергромадах області — Колибаївській, Сатанівській та Війтівецькій. Вони дали змогу дослідити якісні зміни в роботі дільничого офіцера поліції внаслідок проведення реформи та вплив цих змін на безпосередню безпеку громадян.

4

hm.npu.gov

Результати дослідження презентували на підсумковому «круглому столі». В ньому взяли участь працівники управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області та дільничі офіцери поліції зокрема, представники об’єднаних тергромад, навчальних закладів, громадських формувань та усі небайдужі.

З рекомендацій, напрацьованих під час реалізації проекту, буде розроблено позиційний документ. Громадські активісти представлять його керівництву Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області для врахування та покращення умов роботи дільничих офіцерів поліції на місцях.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне