На Хмельниччині почало працювати представництво офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти

Фото: Укрінформ

На Хмельниччині почало працювати регіональне представництво офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти. Ті, хто через війну втратили зв’язок з рідними, можуть зв’язатися з його координатором безпосередньо або через гарячу лінію.

Про це повідомляється на сайті Хмельницької обласної ради.

За інформацією облради, регіональним координатором офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти в Хмельницькій області стала Наталія Дзекар, яку багато хмельничан знають по роботі в обласному Центрі допомоги учасникам АТО/ООС.

“Пошук зниклих безвісти ведеться постійно, працюють центри в режимі 24/7. Регіональні координатори щоденно приймають велику кількість громадян, рідні яких не виходять на зв’язок. Працюючи безпосередньо на місцях, Центри не лише допомагають у прийомі заявок від родичів, а й дізнаються більше деталей про зниклих”, – зазначає Уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко.

Зв’язатися з регіональною координаторкою Уповноваженого зі зниклих безвісти в Хмельницькій області Наталією Дзекар, зазначається на сайті Хмельницької облради, можна безпосередньо за номером телефону +38 (067) 380-50-65 або через гарячу лінію: 0 800 339 247.

У вихідні дні повідомлення приймаються у Viber і Telegram за номером телефону: (095) 896-04-21.

Також повідомити про зниклих осіб можна безпосередньо Уповноваженому: (099) 792-01-26.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне