На Хмельниччині податковими міліціонерами вилучено з протиправного обігу пального більш ніж на мільйон гривень

2
Фото: 24tv.ua

У ході проведення операції «Акциз-2019» працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області встановлено факт незаконної роздрібної реалізації паливно-мастильних матеріалів однією із жительок Кам’янець-Подільського району. Яка не будучи зареєстрованою як фізична особа-підприємець та не маючи відповідних дозвільних документів, із автозаправної станції здійснювала реалізацію дизпалива та бензину.

Працівниками податкової міліції проведено огляд автозаправної станції, за результатами якого виявлено та вилучено з протиправного обігу дизельне паливо у кількості 14 200 літрів. На суму 422 тисячі гривень. Бензин марки А-92 у кількості 9 300 літрів, на суму 260 тисяч гривень. Бензин марки А-92 «Преміум» у кількості 9 150 літрів, на суму 247 тисяч гривень. Бензин марки А-95 у кількості 8 900 літрів, на суму 253 тисячі гривень. 5 ємностей з двома автозаправними колонками загальною вартістю 500 тисяч гривень.

Загалом у ході проведених заходів з протиправного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 1,7 мільйона гривень. У тому числі паливно-мастильних матеріалів орієнтовною ринковою вартістю – 1,2 мільйона гривень.

За вказаним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП – порушення порядку провадження господарської діяльності.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне