На Хмельниччині поліцейські оголосили про підозру чоловікові, який до смерті побив свого дядька

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

25-річний зловмисник повідомив, що потерпілий уже прийшов до нього побитим і згодом втратив свідомість. Проте, коли поліцейські приїхали на місце події, то виявили безліч слідів, що свідчили про сутичку саме між заявником та загиблим. У результаті чоловік у скоєному зізнався. Його затримали і вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Вчора, 1 листопада, близько пів на одинадцяту вечора на «швидку» зателефонував 25-річний житель Старокостянтинова й повідомив, що до нього прийшов дядько з тілесними ушкодженнями невідомого походження і згодом втратив свідомість. На жаль, медикам потерпілого врятувати не вдалось — 41-річний чоловік помер на місці події.

Лікарі повідомили про подію до Старокостянтинівського відділу поліції. На місце невідкладно виїхала слідчо-оперативна група. Спочатку підозрюваний продовжував розповідати ту саму версію подій, яку раніше розповідав медикам. Проте огляд будинку говорив зовсім про інше: залишки застілля зі спиртним і сліди крові по всій кімнаті і навіть на руках самого заявника. 

Зрештою, під тиском беззаперечних доказів зловмисник зізнався у скоєному. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. До речі, раніше молодик вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та шахрайства. Тепер йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне