На Хмельниччині поліцейські оперативно затримали розбійника

9
Фото: ТСН

У Шепетівці раніше судимий місцевий житель, з застосуванням насильства та погрозою вбивства, заволодів у 28-річного місцевого мешканця 300 гривень. Поліцейські швидко встановили особу зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Вчора, 8 травня, до чергової частини Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що близько 22:00 години поблизу дитячого розважального лабіринту на території парку відпочинку в м. Шепетівка невідома особа нанесла 28-річному місцевому жителю тілесні ушкодження та погрожуючи вбивством, відкрито заволоділа 300 гривень. 

Працівники сектору кримінальної поліції разом зі слідчими оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий 28-річний мешканець м. Шепетівка. 

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Наразі триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

 Нагадаємо, що на Хмельниччині працівники поліції розслідують замах на вбивство. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне