На Хмельниччині поліцейські оперативно затримали зловмисника, який підрізав 41-річного чоловіка

Фото: politeka.net

Події мали місце в одному із сіл Красилівського району вчора, 1 березня, близько 19.40 години. Спочатку зловмисник заперечував свою причетність до вчинення злочину, але покази свідків та численні докази говорили про інше, тож він зізнався у скоєному і показав, куди викинув знаряддя злочину.

Того вечора, перебуваючи напідпитку, 39-річний затриманий зайшов до своєї колишньої дружини. Між ним та теперішнім чоловіком жінки виник конфлікт, в ході якого зловмисник схопив розкладного ножа і декілька разів вдарив потерпілого в тулуб. Один удар в черевну порожнину виявився проникаючим. Чоловіка терміново госпіталізували до районної лікарні.

Тим часом зловмисник втік з місця події. Поліцейські, які виїхали на виклик, розшукали його в центрі села. Спочатку зловмисник заперечував свою причетність до вчинення злочину, але покази свідків та численні докази говорили про інше, тож він зізнався у скоєному і показав, куди викинув знаряддя злочину.

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що у Нетішині працівники поліції оперативно розкрили крадіжку грошових коштів та спиртного із місцевого кафе-бару. Встановити зловмисників допомогли камери спостереження. Зловмисниками виявились 26-річний бармен, який працював у цьому ж кафе, та його товариш.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне