На Хмельниччині поліцейські проінспектували роботу дитячого «блокпоста»

Фото: Поліція Хмельницької області
У Нетішині діти місцевих волонтерів теж вирішили долучитись до захисту країни і допомоги ЗСУ. Для цього облаштували імпровізований блокпост. Поліцейські дізнались, що в юних добровольців немає дуже важливого атрибута — прапора України. Тож правоохоронці вирішили проінспектувати роботу «блокпоста» і подарувати дітям прапор.
 
 
Маленькі патріоти з міста атомників організували справжній «загін добровольців» у дворі будинку, де ретельно перевіряють приїжджі автівки, а водіїв пригощають смаколиками. Натомість отримують невеличкі внески до своєї скарбнички. Усі кошти малеча передає волонтерам на підтримку ЗСУ.
 
– Скажіть «паляниця»!
-Паляниця!
– Слава Україні!
-Героям Слава!
 
Саме так вчора зустріли поліцейську автівку юні волонтери. Ювенальна поліцейська Ольга Семенюк та поліцейський офіцер громади Юрій Гарбар завітали до маленьких захисників. Аби імпровізований блокпост виглядав як справжній, поліцейські подарували дітям прапор України. Ну, і звичайно, зробили свій фінансовий внесок у добру справу. До речі, за декілька днів дітям вдалось назбирати більше двох з половиною тисяч гривень.
 
 
— Війна торкнулась усіх нас, особливо вплинула на наших діток, — ділиться з нами мама «командирів» дитячого загону 11-річного Захара та 9-річного Макар Світлана Гарбіч.  — Якщо раніше вони мріяли про розваги та нові гаджети, наразі цінності зовсім інші – як захистити країну, як допомогти військовим, як наблизити перемогу. Вчинком синів пишаюсь та підтримую їх починання. З таким захистом нас ніколи не здолати!
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне