На Хмельниччині поліцейські разом із власником оперативно затримали викрадача мотоцикла

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Чоловік побачив, як незнайомець на його мотоциклі від’їжджає від магазину, і почав переслідування. Паралельно викликав поліцію. Правоохоронці наздогнали зловмисника поблизу села Малі Мацевичі Старокостянтинівського району. Транспортний засіб у нього вилучили.

Події мали місце в обідню пору 4 липня у м. Старокостянтинів. Того дня на «Яві» була дружина власника. Жінка залишила транспортний засіб поблизу магазину і пішла у справах.

Скориставшись цим, 64-річний зловмисник зламав у мотоциклі рульову колонку, завів його і поїхав. До речі, у чоловіка вилучили в’язку із 15-ма ключами до різних колонок. Але, як виявилось, жодна йому не підійшла, тож він вирішив її просто зламати.

За збігом обставин, проїжджаючи містом, власник транспортного засобу побачив, як на його мотоциклі їде невідомий чоловік. Зателефонував дружині. Та ще навіть не знала про крадіжку. Тоді власник розпочав переслідування зловмисника і паралельно зателефонував до поліції. У напрямку руху мотоцикла було спрямовано наряд патрульних і слідчо-оперативну групу.

Наздогнали зловмисника за межами села Малі Мацевичі в напрямку Полонського району, звідки він родом. Мотоцикл у нього вилучили.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне