На Хмельниччині поліцейські розслідують обставини двох ДТП, в яких одна людина загинула та двоє отримали тілесні ушкодження

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Аварії зафіксовані у Славутському районі та в місті Хмельницькому.

Дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками сталася 10 жовтня близько 22:10 години в с. Дяків Славутського району. За попередньою інформацією, 23-річний житель с. Мирутин, керуючи мотоциклом «Musstang MT-150», не вибрав безпечної швидкості руху та допустив з’їзд в кювет з подальшим падінням з мотоцикла. Від отриманих травм водій помер на місці події. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і встановлюють усі обставини події.

Ще одна ДТП сталася 10 жовтня близько 12:20 години в м. Хмельницькому, неподалік перехрестя вул. С.Бандери та Л.Курбаса. 19-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «БМВ 316», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де зіткнувся з електроопорою. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні, стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний. Пасажир автомобіля, 18-річний місцевий житель, отримав забої м’яких частин голови, йому була надана медична допомога без госпіталізації. 

https://hm.npu.gov.ua/

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне