На Хмельниччині поліцейські спільно з лісничими виявили «гастролерів» з сусідньої області, які полювали у заповіднику

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

На порушників поліцейські склали три адмінпротоколи та відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного полювання.

Правоохоронці спільно з лісовою охороною державного підприємства «Ізяславське лісове господарство» під час вечірнього патрулювання на території Плужненського лісництва, що належить до природозаповідного фонду, виявили двох чоловіків, які займались незаконним полюванням.

Порушниками виявились двоє 34-річних мешканців Острозького району, що на Рівненщині. Пересувались чоловіки на автомобілі «Хюндай Туксон» з номерними знаками тимчасової реєстрації. Також у них вилучили мисливський карабін з приладом нічного бачення, належним чином не зареєстрований.

https://hm.npu.gov.ua/

На порушників поліцейські склали три адмінпротоколи: за ч. 6 ст. 121 КУпАП (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку), за ст. 122-2 КУпАП (Невиконання вимог про зупинку) та за ст. 191 КУпАП (Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів). 

Крім того, слідчі Шепетівського райуправління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 248 КК України (Незаконне полювання в заповідниках або на інших територіях та об’єктах природно-заповідного фонду за попередньою змовою групою осіб). Наразі проводяться усі необхідні слідчі дії.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне