На Хмельниччині поліцейські впродовж двох годин розшукали викрадений автомобіль

Фото: hm.npu.gov.ua

Заява про викрадення «Субару Форестер» надійшла сьогодні близько 9-ї ранку до Летичівського відділу поліції, а вже об 11-й годині поліцейські за орієнтуванням зупинили автівку в обласному центрі.

Сьогодні, 19 липня, близько 9-ї години ранку до Летичівського відділу поліції звернувся 47-річний житель райцентру і повідомив, що вночі невідомий проник до гаражного приміщення і викрав його «Субару Форестер».

hm.npu.gov.ua

У результаті вжитих оперативно-пошукових заходів правоохоронці встановили, що викрадений транспортний засіб знаходиться у Хмельницькому. Орієнтування на «Субару» сірого кольору одразу було розіслано усім нарядам патрульної поліції, і вже об 11-ій годині на вулиці Заводській поліцейські зупинили викрадену автівку.

Як виявилось, за кермом перебував 22-річний пасинок потерпілого. Молодик напередодні заходив у гості до матері, і, як виявилось, повернувся вночі та викрав автівку.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне