На Хмельниччині поліцейські впродовж кількох годин розкрили крадіжку скутера

142
Фото: npu.gov.ua/

У Нетішині 55-річний чоловік приїхав до магазину на скутері, на кілька хвилин зайшов у середину, а коли повернувся, двохколісного на місці вже не було. Чоловік одразу зателефонував на лінію «102», і вже за кілька годин поліцейські встановили зловмисника, і той показав, де заховав викрадений скутер.

Подія сталася вчора, 24 вересня, близько 09.00 години по вулиці Незалежності у Нетішині. 55-річний місцевий житель приїхав на скутері «Хонда» до магазину. Зайшов буквально на кілька хвилин, тож безпечно залишив ключі у замку. Коли ж провернувся — транспортного засобу вже не було.

Потерпілий одразу зателефонував до поліції. На місце невідкладно виїхали правоохоронці і вже за кілька годин особу зловмисника встановили. Ним виявився 36-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Зловмисник запевняв, що просто хотів покататися. Скутер заховав неподалік від місця скоєння злочину в лісосмузі, звідки працівники Нетішинського відділення поліції його і вилучили.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Секомунікації поліції Хмельницької області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне