На Хмельниччині поліцейські видворили за межі України нелегала з Азербайджану

1
Фото: hm.npu.gov.ua

57-річного порушника міграційного законодавства видворили з території України із забороною в’їзду на 3 роки. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.  Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

У рамках оперативно-профілактичної операції «Мігрант» нелегала виявили на території залізничного вокзалу у Хмельницькому ще на початку травня. Оскільки у чоловіка не було жодних документів, суд прийняв рішення про його затримання. Далі чоловіка помістили до пункту тимчасового перебування іноземців для встановлення особи. 

2

hm.npu.gov.ua

І от вчора, 16 липня, поліцейські спільно з колегами із міграційниками доставили громадянина Азербайджану в аеропорт «Бориспіль» і видворили його за межі України із забороною в’їзду на 3 роки.

Варто зазначити, що чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабежі. Він не мав постійного місця проживання і міг негативно вплинути на криміногенну ситуацію.

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, внаслідок якої помер 37-річний чоловік. Дорожньо-транспортна пригода сталася 15 липня, близько 20.20 години по вулиці 1Травня у місті Старокостянтинові. Попередньо встановлено, що 51-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Рено Лагуна», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з деревом.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне