На Хмельниччині поліцейські викрили нарколабораторію із виготовлення амфетаміну

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Організувала виробництво 30-річна жителька одного із сіл Хмельницького району. Виготовлений амфетамін вона збувала оптовими партіями за попередньою домовленістю із клієнтами.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НПУ спільно з колегами зі слідчого управління ГУНП за процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області та силової підтримки спецпризначенців припинили діяльність поблизу Хмельницького нарколабораторії, де виготовлявся амфетамін у великих розмірах.

Правоохоронці встановили, що організувала виробництво у себе вдома 30-річна місцева жителька.

Під час обшуку в будинку поліцейські вилучили кошти, отримані від злочинної діяльності, блокнот із записами, де зазначено пропорції та інгредієнти, які необхідні для виготовлення амфетаміну, декілька пакетів з готовою продукцією, електронні ваги та лабораторне обладнання.

https://hm.npu.gov.ua/

Зазвичай зловмисниця збувала виготовлений амфетамін оптовими партіями вагою понад 50 г.

Працівники поліції задокументували декілька фактів збуту жінкою наркотиків на загальну суму понад 80 тисяч гривень.

Цими вихідними жінку затримали під час збуту чергової партії амфетаміну.

Слідчі слідчого управління вже оголосили їй підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці працюють над встановленням усього кола кримінальних зв’язків підозрюваної. Також вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне