На Хмельниччині поліцейські викрили серійного крадія транспорту

121
Фото: .npu.gov.ua

19-річний молодик раніше вже вчиняв аналогічні злочини на території м. Хмельницького, а цього разу залишив злочинний слід на території Ярмолинецького району.

До Ярмолинецького відділення поліції звернувся 60-річний житель с. Голохвасти із повідомленням про те, що з його господарства викрали трактор та автомобіль «ВАЗ 2106».

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники Ярмолинецького відділу поліції спільно з працівниками управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області встановили, що до вчинення злочину причетний 19-річний житель м. Хмельницького.

До речі, молодик раніше вже вчиняв аналогічні злочини на території обласного центру, і знову взявся за старе.

Викрадений трактор поліцейські вилучили цілим і неушкодженим, а от автомобіль зловмисник продав під розбір на металобрухт. Покупцеві розповів легенду про те, що транспортний засіб йому дістався у спадок від дідуся без документів, і він, мовляв, не хоче витрачати час та гроші на переоформлення.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі дії наразі тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 55-річний велосипедист.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне