На Хмельниччині поліцейські вилучили у чоловіка близько 10 кілограмів наркотиків та саморобну зброю

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Дільничні офіцери спільно з колегами із кримінальної поліції викрили 28-річного жителя Теофіпольської тергромади, який підозрюється у незаконному зберіганні наркотиків та предметів, схожих на зброю та вибухівку.

Зловмисник раніше вже притягувався до відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками, проте на шлях виправдання не став.

https://hm.npu.gov.ua/

Цього разу під час обшуку за місцем проживання чоловіка працівники поліції виявили та вилучили близько 10 кілограмів подрібненої коноплі, насіння рослини, а також пристрої для вживання наркотиків рослинного походження. Крім того — 7 саморобних пістолетів, порох та вибухові пакети. Усі ці предмети та речовини працівники поліції направили на експертизу.

https://hm.npu.gov.ua/

За даним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 7 років позбавлення волі. Наразі досудове розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне