На Хмельниччині поліцейські вирахували групу вимагачів

На Хмельниччині поліцейські вирахували групу вимагачів
Фото: hm.npu.gov

Працівники кримінальної поліції спільно з детективами Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області затримали злочинну групу у складі трьох осіб, які вчиняли розбійні напади на підприємців та вимагали у громадян кошти, залякуючи потерпілих та знищуючи їхнє майно.

До злочинної групи входило троє мешканців Хмельницької області віком 33, 46 та 51 рік. Чоловіки займались вчиненням розбійних нападів на підприємців краю, а також вимагали у них кошти, що поєднувалось із підпалами та нищенням майна потерпілих.

hm.npu.gov

Під час обшуків у зловмисників вилучили зброю, біноклі, тактичні ножі, балончики зі сльозогінним газом, рукавички та балаклави.

Усім трьом оголошено про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 187 (Розбій), ч. 3 ст. 189 (Вимагання) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Чоловікам може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають і вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

hm.npu.gov

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські затримали шахрая-гастролера, який ошукав 74-річного пенсіонера на 75 тисяч гривень

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне