На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалися 5 іноземців

100
Фото: npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 вересня близько 17.05 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району. Загалом у ДТП травмувалося 6 осіб.

Попередньо встановлено, що 38-річна жителька Кам’янця-Подільського, керуючи автомобілем «БМВ», виїхала на смугу зустрічного руху. Вона допустила зіткнення з автомобілем «Фольксваген Бора». Яким керував 47-річний громадянин Туреччини.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водійка автомобіля «БМВ» отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та забоїв різних частин тіла. Жінку госпіталізували у нейрохірургічне відділення обласної лікарні.
 
У водія автомобіля «Фольксваген Бора» діагностували перелом вертлюжної западини. Його госпіталізували до травматології. Також у ДТП травмувалися четверо його пасажирів. Усі вони громадяни Туреччини. У 35-річного чоловіка теж діагностували перелом вертлюжної западини. У 42-річного — перелом грудного хребця. Їх госпіталізували до травматології. Ще двоє чоловіків 29 та 27 років отримали тілесні ушкодження у вигляді забоїв та синців. Їм надали медичну допомогу без госпіталізації.
 
По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне