На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій важко травмувалися двоє дітей

158
Фото: .npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 вересня, близько 21.00 години по вулиці Шевченка в селі Кам’янка Кам’янець-Подільського району. Водій мотоблока перебував у стані алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 1,8 проміле.

Поліцейські встановили, що 44-річний житель села Лисогірка, керуючи мотоблоком, не врахував дорожньої обстановки, з’їхав у кювет та допустив перекидання транспортного засобу. У результаті ДТП двоє його пасажирів — 11-річна дівчинка та 5-річний хлопчик — отримали серйозні травми. 

Дівчинку із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізували до травматологічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні. Хлопчик перебуває в реанімації на штучній вентиляції легень. У нього відкрита черепно-мозкова травма та перелом потилично-тім’яної ділянки черепа.

Поліцейські перевірили водія на стан алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 1,8 проміле.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у результаті якої загинув 31-річний чоловік.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне