На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій загинув водій і важко травмувався пасажир автомобіля

29
Фото: npu.gov.ua
Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 21 серпня, о 14.00 годині на автодорозі сполученням «Волочиськ — Купіль» поблизу села Курилівка Волочиського району.
 
44-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фіат Скудо», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив зіткнення із деревом.
 
У результаті ДТП водій загинув на місці події. 34-річний пасажир із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та політравмою госпіталізований до Волочиської центральної районної лікарні.
 
Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини події.
 
Сектор комунікації поліції Хмельницької області.
 
Нагадаємо, що Дунаєвецький район: рятувальники ліквідували пожежу літньої кухні, не допустивши перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок.

22 серпня о 01:44 на пункт зв’язку 12 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Томашівка Дунаєвецького району.

За вказаною адресою одразу було направлено черговий караул рятувальників, а також місцеві пожежні команди смт Дунаївці та с. Томашівка. Як з’ясувалось по прибуттю, на території приватного домоволодіння горить літня кухня з сінником на площі 100 кв.м. 
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне