На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у результаті якої загинув велосипедист і важко травмувалась пішохідка

Фото:

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 серпня, близько 14.45 години в селищі Понінка Полонського району по вулиці Героїв Майдану.

61-річний житель Баранівського району Житомирської області, керуючи вантажним автомобілем «Scania», скоїв наїзд на 54-річного велосипедиста та 24-річну пішохідку, які рухались у тому ж напрямку.

У результаті ДТП велосипедист від отриманих травм помер у Полонській центральній районній лікарні. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді переломів колінного суглобу, стегна та ключиці і була госпіталізована в хірургічне відділення тієї ж лікарні. Її стан лікарі оцінюють як задовільний.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини та причини ДТП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне