На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалися 6 осіб

Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 25 червня, близько 13.45 години на автодорозі М-12 сполученням «Хмельницький — Тернопіль» поблизу села Малиничі Хмельницького району.

Встановлено, що 29-річний житель села Хоминці, керуючи автомобілем «ВАЗ 21099» (за попередньою інформацією — міг перебувати у стані алкогольного сп’яніння), виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем «Шевроле Авео» під керуванням 70-річного жителя міста Волочиськ.

У результаті ДТП травмувалися водій та троє пасажирів «ВАЗу», а також водій «Шевроле» та його дружина. Потерпілих із «ВАЗу» навіть довелось деблоковувати рятувальникам за допомогою спеціального обладнання.

Попередньо у водія «ВАЗ 21099» діагностували рану чола та закриту черепно-мозкову травму. Його 31-річний пасажир отримав травми у вигляді перелому руки та забою грудної клітини. У ще одного 43-річного пасажира діагностували переломи ноги та правого плеча. І у 43-річної пасажирки — розрив губи та закриту черепно-мозкову травму.

Водій автомобіля «Шевроле Авео» отримав тілесні ушкодження у вигляді саден обличчя та забою суглобів. У його дружини діагностували переломи лівої руки та ноги.

Усіх потерпілих доправили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню для встановлення ступеня важкості тілесних ушкоджень та потреби в госпіталізації.

Наразі працівники поліції з’ясовують усі причини та обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне