На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП за участі двох вантажівок

Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 29 серпня, близько 23.00 години на автодорозі М-12 в селищі Війтівці Волочиського району.

 

Попередньо встановлено, що 56-річний житель м. Біла Церква, керуючи вантажним автомобілем «MAN», не врахував дорожньої обстановки і допустив зіткнення з напівпричепом вантажівки «DAF», яка була припаркована на узбіччі.

У результаті ДТП водій вантажівки «MAN» отримав тілесні ушкодження у вигляді травматичного шоку та переломів обох ніг. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення Волочиської центральної районної лікарні.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини і причини автопригоди.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському поліцейські за підозрою у вбивстві затримали 30-річного місцевого жителя. 28 серпня до чергової частини надійшло повідомлення про те, що по вулиці Привокзальній біля місцевого магазину невідомий побив 42-річного мешканця одного із сіл району, від чого той помер на місці події.За декілька хвилин слідчо-оперативна група вже була на місці події. Неподалік затримали і зловмисника, на якого вказали свідки. 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне