На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини двох ДТП за участі маршрутних автобусів

Дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора, 4 березня, в м. Хмельницькому та Славутському районі. У результаті ДТП травми отримали троє людей.
Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора, 4 березня, в м. Хмельницькому та Славутському районі. У результаті ДТП травми отримали троє людей.

Так, в селі Старий Кривин по вулиці Привокзальній 23-річний місцевий житель на автомобілі «Део Нексія» допустив зіткнення з автобусом сполученням «Нетішин — Кривин» під керуванням 55-річного жителя м. Нетішин, який рухався в попутному напрямку.

У результаті ДТП травми отримали водій легковика та його 18-річна пасажирка. В обох діагностували переломи лівої ноги та госпіталізували до травматологічного відділення Нетішинської міської лікарні. Стан здоров’я — задовільний. В автобусі ніхто не постраждав.

hm.npu.gov.ua

А у Хмельницькому близько 15.10 години по вулиці Проскурівського Підпілля 33-річний місцевий житель, керуючи маршрутним автобусом, здійснив різкий маневр, у результаті чого 66-річний пасажир не втримався за поручні, впав і зламав праву руку. Потерпілого госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні.
В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються усі обставини ДТП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що у Хмельницькому легківка зіштовхнлась з тролейбусом – соцмережі. Аварія трапилась на Львіському шосе. Наразі на місці працює патрульна поліція. Як повідомляють очевидці, ні потерпілих, ні загиблих немає.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне