На Хмельниччині поліцейські за розбійний напад на приватного підприємця затримали 24-річного чоловіка

52
Фото: .npu.gov.ua/

Згідно ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, молодому чоловікові може загрожувати до 12 років з конфіскацією майна.

Події мали місце вчора, 27 листопада, близько 14.50 години в райцентрі Славута. Зловмисник, озброївшись розкладним ножем, зайшов на пункт прийому металобрухту і почав вимагати у 33-річного власника видати йому всю готівку.

Підприємець спробував вчинити опір нападникові. Між чоловіками зав’язалась сутичка, в ході якої зловмисник поранив супротивнику щоку. Свідком бійки став випадковий перехожий, який і допоміг потерпілому затримати зловмисника.
 
На місце події одразу ж викликали працівників Славутського відділу поліції, які затримали розбійника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нападником виявився 24-річний місцевий житель. Він тривалий час перебуває в наркотичній залежності і раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Чоловікові оголосили підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, що на Хмельниччині податкові міліціонери ліквідували незаконну АЗС.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне