На Хмельниччині поліцейські затримали чоловіка, який убив свою співмешканку

Фото: politeka.net

34-річному зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

Події мали місце вчора, 25 березня, близько 2-ї години ночі в селі Воронківці Старокостянтинівського району. Під час сімейного конфлікту, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік схопив кухонного ножа і вдарив 35-річну співмешканку у спину, поціливши прямо в серце.

Від отриманих травм жінка померла на місці події. Зловмисник розповів про те, що сталося, сусідці, яка і викликала працівників поліції. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У скоєному він зізнався.

До речі, зловмисник раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень. Цього разу згідно ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області  

Нагадаємо, що на Хмельниччині під час ДТП загинув 37-річний чоловік. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 березня, близько 04.45 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» між селами Вишнопіль та Старий Остропіль Старокостянтинівського району. Попередньо встановлено, що 18-річний житель селища Любар Житомирської області на автомобілі «Мерседес Спринтер» скоїв наїзд на 37-річного жителя села Коржівка. У результаті ДТП пішохід від отриманих травм помер на місці події.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне