На Хмельниччині попереджено надходження у тіньовий обіг понад 1800 літрів фальсифікованого алкоголю

Фото: Дебет-Кредит

Завдяки скоординованим прокуратурою області та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, управління Служби Безпеки України у Хмельницькій області та Управління захисту економіки у Хмельницькій області припинено діяльність підпільного цеху з виробництва алкогольних напоїв.

Встановлено, що мешканець Хмельницької області, з метою незаконного виготовлення, зберігання та подальшого збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки та коньяку, обладнав гаражне приміщення на території власного домоволодіння під підпільний цех. У подальшому забезпечивши систематичне виготовлення фальсифікату, розфасованого у ПЕТ-пляшки різної ємності без марок акцизного податку, здійснював його збут жителям області.

Під час проведення низки санкціонованих обшуків слідчими виявлено та вилучено понад 1800 літрів незаконно виготовлених підакцизних товарів, в тому числі горілки, коньяку та спирту.

Також в ході обшуку вилучено обладнання для незаконного виготовлення та пакування алкогольних виробів.

Загальна вартість вилученого майна становить майже 1 мільйон гривень. Таким чином, завдяки злагодженій співпраці правоохоронців, вдалось попередити надходження фальсифікованої алкогольної продукції в господарський обіг.

За вказаним фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, за процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.

Повідомляє офіційний портал Державної фіскальної служби України в Хмельницькій області

Нагадаємо, що на Хмельниччині за підозрою у торгівлі наркотиками затримали 23-річну жінку. Мешканку Новоушицького району затримали під час чергового збуту канабісу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне