На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

Фото: Загиблий Михайло Гавра з Хмельниччини, квітень 2024. Чорноострівська ОТГ

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого бойового поранення на Донеччині.

Про це Суспільне Хмельницький розповіли у Чорноострівській окремій територіальній громаді.

Михайло Гавра народився 4 листопада 1981 року в селі Дубовий гай Шепетівського району, Хмельницької області. Зростав у багатодітній сім’ї, мав п’ятеро братів та одну сестру. Після закінчення місцевої школи вступив у Полонське професійно-технічне училище №35, де здобув кваліфікацію муляра-штукатура. Згодом пішов працювати на залізобетонний комбінат.

Доля привела Михайла у Грузевицю, де він зустрів свою майбутню дружину Галину, у якої на той час була донечка Люба. Чоловік став для неї справжнім, люблячим батьком. Згодом в молодого подружжя народилося ще двоє дітей: син Ігор та донечка Юля. Щоб забезпечувати сім’ю, Михайлу довелося змінити спеціальність, він почав працювати вантажником в одному з магазинів міста Хмельницького. Доля посилала Михайлу Гаврі важкі випробовування — померли батьки, один за одним у молодому віці залишили цей світ троє його братів, потім від важкої недуги померла його єдина сестра. Важко переживав Михайло ці втрати. Та він мужньо долав всі життєві негаразди та був надійною підтримкою своїм двом братам. Та згодом нова страшна звістка знову постукала у його двері — виконуючи військовий обов’язок, на війні загинув ще один із братів.

Громада проводжає в останню путь воїна Михайла Гавру, квітень 2024. Чорноострівська ОТГ

Та з початком війни Михайло був призваний до лав Збройних Сил України. Спочатку проходив службу в містечку Острог, що на Рівненщині. Потім був направлений у село Шевченко Донецької області.

20 квітня 2024 року, перебуваючи на бойовій позиції, через поранення, отримані внаслідок ударів російських дронів в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області, Михайло Гавра загинув.

Йому назавжди 42 …

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне