На Хмельниччині працівники поліції затримали групу осіб за незаконний збут наркотичних речовин

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими з ГУНП в Хмельницькій області та колегами з Полонського відділення поліції, задіявши спецпідрозділ КОРД, затримали трьох осіб, яких підозрюють у збуті метадону на території Полонського району.

hm.npu.gov.ua

Троє мешканців райцентру Полонне, серед яких матір і син, упродовж кількох місяців займалися збутом наркотичної речовини місцевим наркозалежним особам.

hm.npu.gov.ua

Увагу поліцейських привернуло те, що на вулицях райцентру почало з’являтися все більше людей у стані наркотичного сп’яніння, скарги на яких надходили від місцевих жителів. У зв’язку з цим працівники поліції провели низку оперативних і слідчих дій, які вивели їх на слід наркозбувачів. В подальшому правоохоронці здійснили декілька оперативних закупок, які дали можливість задокументувати злочинну діяльність зловмисників.

hm.npu.gov.ua

За фактом вчинення кримінального правопорушення відкрите провадження за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

hm.npu.gov.ua

Наразі вирішується питання про оголошення усім трьом підозри та обрання запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне